tisdag 25 november 2008

I väntans tider

Snart blir det första advent, men vi väntar på en annan ankomst också. Lina (Lennarts äldsta dotter) och hennes Anders ska får sitt första barn när som helst. Jag har suttit och stickat babykläder mellan varven:

På bilden syns det inte hur små plaggen är, men vantarna är alltså 11 cm långa! Tröjan i samma mönster är också färdigstickad, men inte monterad (vart försvann stickorna 2½?) och yllebyxor och strumpor ska det också bli.

Men annars sitter jag och jobbar flitigt med en ny översättning, som handlar om hantverk och konstindustri. Det passar ju bra!

5 kommentarer:

Anni sa...

Nu först kunde jag skriva här - innan syntes inte den där ordverifieringen alls!

Så fina saker du stickat - så roligt att få sticka så smått! Jag har inte stickat på år o da'r, har en fantastisk blå-vit-grön tröja med norskt mönster på gång sedan åtskilliga år tillbaka, men vet inte var den ligger... Köpte mönstret i Ålesund 1989 o tänkte sticka den till maken, men han har garanterat växt ur den nu. Undrar vem den passar när den blir klar. Ett barnbarn kanske?

Eller så är den perforerad av små kusars bett...

Ack grymma öde!

Tindra sa...

Vad du kan! Så fint!!!

julia sa...

Vad fint det blir :) Jag stickar också på, hoppas på att Skutt tar skuttet ut i världen lagom tills jag kommer dit! :D

Cloetta ♥ sa...

Intressant, feedjit har bosatt mig i Kungsbacka Halland, numera - jag har undrat varför jag inte syntes när jag kikade in!

Undrar om jag gillar att bo i Kungsbacka?

Ulla sa...

Cloetta: du mår väl som en prinsessa i Kungsbacka!