tisdag 4 november 2008

Snälla ändra

Radion står på i bakgrunden när jag jobbar, just nu är det Lantz i P1 och det är inte alltid jag orkar lyssna på henne, men nu hör jag att hon har Ola Salo i studion och de pratar om Jesus Christ Superstar, som jag bloggade om för en tid sedan. Och Annika Lantz frågar Ola Salo hur han översatt "Take this cup away" och svaret blir så enkelt och genialt: "Snälla, ändra planen".

Men det lustiga är att jag skapat en länk, just till det inlägget, redan en gång tidigare idag. Det var i en kommentar till Lottens blogg, där hon skriver om boken Regret the Error, en bok jag tycker låter som en bra bok att ha på toaletten.

Idag har jag också gjort en uppdatering av ett gammalt blogginlägg, jag fick nämligen ett mejl av en väninna, som jobbar på Forskningscentralen för de inhemska språken och ordet sovel har fått en egen artikel.

Allt hänger ihop, trådar spinns hit och dit.

4 kommentarer:

em sa...

Lustigt sammanträffande - vid dagens frukost rådfrågade vi både Hellquist och Hojen om sovels ursprung.
Tack för länken till Forskningscentralen för de inhemska språken som jag inte kände till tidigare!
Margaretha

Matvraket sa...

Ja just som ett datorspel var det, puh!

Köpte till slut en Philips plasmaskärm för 5990:-, Surroundanläggning från Yamaha som tjänstgör som "stereo" också fanns sedan innan. Riktigt bra hemmabio nu med stor bild också!(Jag är lycklig som ett barn, lite "apparatgalen")

Sovel är gott! Tvesovlar ibland med både ost och skinka!

Tindra sa...

Kikar in och önskar dig en trevlig kväll!

Cloetta ♥ sa...

Vi får väl bli trendsättare och använda oss av ordet Soveldiet istället för de töntiga LCHF och Atkins. fram för svenska ord och uttryck!