onsdag 21 januari 2009

"Vi har varit ute i tre dar nu och är ganska slitna..."

Jag har nämnt Nordpolen tidigare, men inte skrivit ett ord om hans musik.
Det kommer jag inte att göra nu heller, däremot har jag några funderingar kring detta med artister och media, med anledning av följande intervju i TV4:s Morgonsoffa:I studion har vi en ung kille, Pelle Hellström (Nordpolen), som inte svarar (vill svara?) på reporterns frågor om sin musik. Och inte svarar han på så mycket annat heller. Efteråt (när intervjun blivit en youtube-snackis, med artiklar bl.a. i DN - och den artikeln finns inte på nätet) säger han att han "inte riktigt känner för att sätta ord på hur han gör sin musik", men jag tycker inte han ser så där kylig och ointresserad ut. Mest verkar han bara vara osäker och inte speciellt bra på att formulera sig.

Riktigt gulligt blir det när han försöker leva upp till myten om artister som inte tar hand om sig själva och bland annat slarvar med maten(!): "Vi har varit ute i tre dar nu och är ganska slitna". Så kanske han bara är sliten (även om han ser så välkammad ut) och inte riktigt fattar vad han gör där i Morgonsoffan.

Snygg tröja han har förresten!

4 kommentarer:

Anni sa...

citat:
- Jag vet inte
- Jag vet inte
- Jag vet inte
- Jag vet inte
- Jag vet inte

Han var inte den intelligentaste unge man jag sett direkt, vad hjälper det då att man är söt? Ska kanske lyssna på musiken, hur den låter istället...

MEN jag tänkte berätta att du har en award att hämta hos mig! ♥

Och när jag skriver detta kommer en urklippt bild på the Boss insinglande genom fönsteröppningen, det är dottern som tycker att jag behöver den så jag sjunger:
- It's raining men, hallelujah!

(och ordverifieringen säger brani...)

Julia sa...

Blev tvungen att kolla upp det, han är 24 :O Lyssnade faktiskt lite på hans myspace häromdagen, var helt okej, nån låt var bra, fast det var lite väl elektroniskt för min smak... :)

Förresten, när vi ändå är inne på musik, jag läste på www.songfacts.com att the Fray låten vi funderade på, "Over my head (Cable car)", handlar om sångarens yngre bror Calbe, som kallas "Cable car" :) Han var gitarrist i the Fray i början, men resten av bandet tyckte att han inte var tillräckligt bra, men var de samtidigt rädda för att såra honom. Låten handlar alltså om hans reaktioner när de berättar för honom att han inte är bra nog.

Så vet vi det :)
Kram!

Nastasia sa...

Ha, ha...vet egentligen stavningen..;o)

Yes det är blommorna för mig också!
Och RANDIGT och PRICKIGT då de gäller kläder. Dock har jag inte köpt på läääänge nu! Men i kläderna är det INTE med blå bas! ;o)

Må gott! =D

Ulla sa...

Julia: kul att höra om The Fray-låten. HAr du sett musikvideon också?