torsdag 2 oktober 2008

Idolerna kommer till Tollered

Först en lugnande rapport: min mamma mår bättre. Det går långsamt, men åt rätt håll. Jag pratar med henne på telefon varje dag och ibland kan jag märka att hon har svårt att höra mig, men glad blir hon när jag ringer. Idag hördes tv:n i rummet bättre än min mamma. Hon har en rumskamrat, som uppenbarligen hör illa, och ingen fjärrkonroll till tv:n och jag hörde allvarliga finska röster tala om finanskris och fortsatt höstväder. Ingen hörde henne när hon försökte be någon stänga tv:n eller åtminstone skruva ner volymen.

Nästa glädjerapport: Julia kom hem på förlängt höstlov igår. Hon stannar till söndag nästa vecka. Å vad jag saknat henne!

Men nu till rubriken: i dagens lokaltidning kunde jag läsa att Idolgänget kommer till Tollered nästa vecka. Vår lilla by har inte bara Sveriges minsta biograf och ett relativt nyöppnat stort fint hotell med restaurang nere vid Nääs fabriker (tjusige Daniel de Silva höll sitt bröllop här) utan nu finns det också sedan några månader en skönhetsfabrik nere på det gamla fabriksområdet. Och hit ska gänget från Idol alltså komma för att bli stylade och det har gjorts intervjuer och filmats och inslag härifrån ska uppenbarligen visas hela hösten. Så håll utkik!

1 kommentar:

Cloetta ♥ sa...

Hej o hå så mycket roligt! Då får vi titta extra noga på Idol frmaöver!

Skönt att din mamma mår bättre!

Höstkramar!